Онлайн Магазин за Детски дрехи, бебешки облекла и аксесоари

понеделник, 27 юни 2016 г.

Нови тенденции в детски дрехи на едро

Един от най-важните моменти в детските дрехи на едро е изборът на дизайн, модна линия и модерен актуален стил. Тоест с други думи пълна концепция за хубави детски дрехи. Борса Елена постоянно поддържа голям брой от наличностти поради разрастването на фирмата и увеличаващето се търсене на нови детски дрехи. Поддържаме различни линии за всички възрасти от дрехи за бебета до дрехи за момичета и момчета на 16 години.
Дизайнерския ни екип е почти същия от създаването на борсата ни за детски облекла, като целта е по-добър персонал, по-добро обслужване.

Линията , която предлагаме за големите батковци и каки е подчертано младежки насочена, с преобладаващи земни и пастелени цветове. Стараем се , децата Ви да изглеждат прекрасно и да се чувстват добре и удобно в своите дрешки. В различните ни колекции по възрасти има най-разнообразни модели от гащеризони и комплекти, до атрактивни рокли, панталони и ризи. Колекциите се подбират в зависимост от сезона и правилния избор ни отличава от другите фирми в детски бранш за дрехи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар