Онлайн Магазин за Детски дрехи, бебешки облекла и аксесоари

сряда, 21 септември 2016 г.

Връхни детски дрехи

Детска жилетка
Какво трябва да знаем за обличането на децата ни през есента?
Може би най-добрия отговор е: заложете на плетените материи и няма да сгрешите.

Началото на есента е може би най-трудният период за обличане нашите деца. През деня е все още много топло, а понякога дори горещо. Но нощем бързо захладнява и се налага да покривате раменете им с нещо топло. Най-практичната връхна детска дреха за тази част от сезона е плетената. Причините са две: първо - тя е много мека, което я прави изключително приятна на допир, и второ - плетивата дават възможност на тялото да диша, тъй като са по-лека бариера срещу вятъра и студа, но в същото време съхраняват топлината.

Жилетка или пуловер?
И двете! Тази есен дизайнерите еднакво използват както жилетките, така и детските пуловери. Така че изборът зависи само от вас и индивидуалния ви стил. Разбира се, има  дребни тънкости, които могат да ви ориентират, ако въпреки всичко се колебаете кое от двете да облечете. Например пуловерите - ако са по-обемни, стоят по-добре с панталон, отколкото с пола. Същото важи и за дългите до коленете жилетки. По-фините материи и по-прибраният силует пасват отлично на елегантни рокли и поли.

Актуални цветове
Сиво, бяло, както и съчетанието между сиво и бяло. Освен че пасват на почти всяко детско облекло, тези цветове - независимо дали самостоятелно, или в комбинация, имат  способността чисто психологически да действат охлаждащо.
Тъмносиньото е друг много актуален цвят за сезона, още повече че напомня за морето и отминалото лято. Новост са багрите от лилаво-патладжанената гама. Без значение кой точно нюанс ще подберете, може да сте сигурни, че детето ви ще бъде в крак с модните тенденции. А и тези цветове ще бъдат на върха през целия есенно-зимен сезон, така че дълго ще го топлят - в буквалния смисъл. А ако нищо от това не ви задоволява, то няма никакъв проблем да облечете детето си с нещо пъстро, стига да е в свежи тоналности.

И плетката има значение
Вариантите са два: да заложите на максимално изчистена или да изберете нещо по-артистично. В първия случай връхната дреха е лишена от каквито и да е ефектни детайли,  но пък пасва на повечето делови облекла. Във втория на почит са предимно ажурените плетива, често направени на една кука. Те са по-ежедневни, по-фриволни, по-закачливи и  тоят добре на един по-свободен и неглижиращ стил. В този дух са и големите триъгълни шалове, които изглеждат много ретро, но пък точно тази есен са истински хит.

Няма коментари:

Публикуване на коментар