Онлайн Магазин за Детски дрехи, бебешки облекла и аксесоари

сряда, 17 май 2017 г.

Няколко думи за историята на детската мода

Днес детската мода е неизменна част от света на децата. Но пътят, който е извървян до обособяването и налагането й като отделен бранд от модата за възрастни изобщо не е бил лек. За Борса-Елена детските дрехи не са поредната възможност за бизнес, а мисия и призвание да направим детския свят още по-вълшебен и красив. В колекциите ни ще намерите изключително разнообразие от бебешки и детски дрехи от отлично предствени производители на преференциални цени. Погрешно е схващането, че поради честото подменяне на детския гардероб, отразяването на модните тенденции и търсене на високо качество са излишни. Напротив, колкото по-качествени дрешки купувате на вашето дете, толкова по-разумен и надежден избор правите. В детска борса Елена сме безкомпромисни към качеството и това си личи от силното ни търговско представяне в големите градове на страната. Създаването на онлайн магазин беше поредната стъпка към това да създадем максимално удобство за клиентите си и да предоставим възможност и на тези, които предпочитат онлайн шопинга да се чувстват максимално комфортно.

Модерният ни онлайн магазин е създаден с идеята да продължи политиката ни на фирма, която се грижи за индивидуалните нужди на всеки наш клиент и затова пазаруването онлайн става след регистрация, а поименната  клубна карта може да се ползва независимо какъв начин на покупка сте избрали.
Независимо дали сте привърженик на детската мода, или  не със сигурност ще ви е интересно да научите следващите малко известни факти  от историята й.
До началото на 19 в новородените са се обличали в неутралния бял цвят и се вярвало, че трябва да са силно пристегнати, за да не може ръцете и краката им да се изправят. За по-големите деца общественото схващане е било, че трябва да се обличат като възрастни, но разбира се в дрехи с по-малък размер.
С развитието на медицината и науката се променят и нагласите спрямо статута на децата в обществото и започват да се произвеждат дрехи специално за тях. След появата на Мики Маус през далечната 1928 г. анимационните герои все по-често започват да красят детските дрехи и стават запазена марка на детството.

Днес в Борса Елена можете да се потопите в шарения и вълшебен свят на детските дрехи, които се усмихват на света, както и всички ние на новия живот!

Няма коментари:

Публикуване на коментар